www.OdenseTaekwondo.DK Thorslundsvej 2B, 5000 Odense C      Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.     

De tekniske færdigheder

Grundteknikker Stande, spark, slag, stød, stik, blokering, kast, vride, presse, skub og låse - Der er tusinder af disse teknikker i kombination med hinanden.
Taeguk og Poomsae En sammensætning af forskellige relevante grundteknikkombinationer som udføres i et bestemt mønster med fokus på en del vigtige parametre som vejtrækning, kraft, præcision, hurtighed, smidighed osv.
Selvforsvar Kombination af forskellige teknikker til brug for øjeblikkeligt forsvar mod angreb med formål til at neutralisere angreberen.
Kamp Angrebsteknikker udført af to eller flere modstandere i levende form med beskyttelsesudstyr på kroppen under udøvelse.
Gennembrydning Forstærke evnen til at kunne trænge igennem hårde og stifte legemer/genstande ved at bruge forskellige dele af kroppen.
Demonstration Træning og opvisning af flotte kombinationer af diverse teknikker der præsenterer alsidighed, effektivitet og skønheden af denne kampkunst.
Våbentræning Træning med kold våben såsom sværd, kniv, stav, stok, bayounet, nunchaku osv.